Categorii produse

Despre noi


Suntem o companie formata din oameni pasionati, cu peste 7 ani de experienta in comercializarea de scule si utilaje pentru constructii (BOSCH, MAKITA, DeWALT, WEBER, HONDA, Robin SUBARU, etc.) in judetul SUCEAVA si in judetele limitrofe.

 

Dorim sa oferim clientilor nostri solutii competente prin produsele comercializate si consultanta specializata.

 

Prin intermediul site-ului www.craftools punem la dispozitia vizitatorilor o intreaga gama de scule si utilaje, atent prezentate, pentru a facilita o selectie corecta a produsului necesar unei aplicatii.

 

Asociere optima intre produs si sarcina de executat este unul dintre obiectivele noaste. Oricine poate recomanda cel mai mare si mai scump echipament, care in final va executa sarcina, insa, in aceste vremuri, noi ne angajam sa oferim produsul potrivit, pentru ca dumneavoastra sa nu platiti in plus pentru functii ce nu va sunt necesare.

 

Ne straduim sa indeplinim toate cerintele fiecarui client prin intelegerea ferma a nevoilor acestuia.

 

Vanzarea de echipamente nu reprezinta pentru noi o simpla incheiere de afaceri, ci inceputul unui parteneriat de durata.

 

Apreciem feedback-ul dat de clientii nostril si facem eforturi importante pentru a indeplini cererile clientilor nostri, prin flexibilitate si raspunsuri eficiente

 

 Speram ca ceea ce veti gasiti in pagina noastra de internet sa satisfaca nevoile si cerintele dumneavoastra. Suntem motivati sa va oferim o colaborare pe masura asteptarilor dumneavoastra.

 

Service scule si utilaje

Oferim service in perioada de garantie si post- garantie pentru toate sculele si utilajele comercializate. Consilierii nostri tehnici va stau oricand la dispozitie pentru orice tip de defectiune sau operatiune de intretinere a sculelor si utilajelor folosite de dumneavostra!

Pentru o asigurare cat mai buna a serviciului de reparatii si intretinere, va punem la dispozitie si un service mobil pentru cazurile in care utilajul nu poate fi transportat la unitatea noastra!

 

 

Echipa noastra va sta cu placere la dispozitie oricand.